#jating

#jating - del dine bilder med oss!

Vi blir veldig inspirert og glade når vi ser våre produkter hjemme hos dere, og vil gjerne dele din stil og smarte løsninger i våre kanaler. Bildet kommer først og fremst til å vises i en bildefeed på ting.no, men med mulighet for å dele det i våre sosiale kanaler. 
 
Gjennom å svare på vår forespørsel med #jating godkjenner du følgende:
Du gir Ting AS (organisasjonsnummer 922 561 435) en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspennende lisens til å bruke ditt bilde med emneknaggen #tingbutikkene eller @tingbutikkene (heretter kalt «bilder») i Ting AS sin markedsføring og/eller reklame, inkludert i bildefeed på nettbutikken ting.no, nyhetsbrev og i annen kundekommunikasjon.
 
Herved sertifiserer og forsikrer du at:
1. Du eier rettighetene til bildet
2. Du har fått tillatelse fra alle eventuelle personer som vises i bildet at det er ok å overgi rettighetene som beskrevet, og at Ting AS sin benyttelse av dine bilder ikke kommer til å krenke noen tredjeparts rettigheter eller stride imot loven.

Herved befrir du Ting AS fra alle forpliktelser til å betale deg for bruken av bildet og for bildets immaterielle rettigheter, i forhold til bruken av bildet som beskrevet over. Hermed befrir og aksepterer du å holde Ting AS og alle personer som agerer på vegne av Ting AS, fri for eventuelle krav om erstatning, og for alle påstander, krav, ansvarsbeskyldninger – uavhengig av natur – i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.
 
Tusen takk for at du deler med oss!
 
Du kan se hva andre har delt her: https://www.ting.no/instashop