5 tips til hjemmespaet

Hvem kan ikke kjenne seg igjen i følelsen av å ha litt tørr og blek hud, og behovet for å freshe seg litt opp. Vi gir deg derfor våre 5 beste tips for et vellykket hjemmespa! 

1. Godt utstyr

Godt utstyr trenger ikke være superkomplisert eller fancy. Man kommer langt med en dusj eller badekar, en god rensesvamp og en kroppsbørste! Rensesvamp til ansikt fra Meraki. Brukes sammen med ansiktsrens, og er super for å bli kvitt rester av sminke og smuss fra huden. Kommer i 5-pakning og kan vaskes i maskin. Kropps- og massasjebørste fra Andreé Jardin. Fjerner død hud, skaper blodsirkulasjon og gir huden glød. Super å bruke sammen med skrubb. Finnes også som ansiktsbørste og ryggbørste. 

2. Skrubb

Det er ikke mye som slår følelsen av nyskrubbet hud! En god, peelende skrubb er den perfekte måten å fornye huden, og få tilbake noe av dens naturlige glød. Super å bruke i kombinasjon med kropps- og massasjebørstene over! Kroppsskrubben fra Meraki fjerner døde hudceller, og etterlater huden myk, ren og med glød. Inneholder en rekke pleiende ingredienser. Finnes i tre varianter: Sugar Oil, Rice og Apricot and Rice. 

3. Fukt

Å tilføre fuktighet til huden er viktig. Det er også lurt å tenke over at den fuktighetskremen du velger å bruke inneholder pleiende og gode ingredienser, slik at huden får optimalt igjen for arbeidet. Håndkrem fra Skandinavisk er for eksempel fuktighetsgivende håndkrem med 100% vegansk og naturlig innhold. Inneholder kun 1% parfyme, men dufter likevel deilig! Vi har også en rekke ulike bodylotions fra Meraki og Skandinavisk som gir god fukt og næring til huden. Felles for disse merkene er fokuset på ingredienser som er bra både for miljøet og deg!

4. Ekstra glød

Glød er noe mange av oss ønsker seg, men de færreste faktisk har. Mørket og kulden her i Norge gir oss ikke optimale forhold for å holde på gløden hele året - men heldigvis finnes det hjelp! Selvbruningsdråpene fra Meraki blandes enkelt sammen med ansiktskremen, og gir huden en lett glød. Perfekt for å motvirke blek hud, eller som supplement til sommerens brunfarge! Kan brukes på hele kroppen. 

5. Komfort

Komfort er viktig, det er vi nok alle enig om. Gode håndkler, en deilig morgenkåpe og nyvasket sengetøy kan være prikken over i'en etter en runde på hjemmespaet! Den deilige vaffelmorgenkåpen fra Hay er fantastisk å ta på seg etter en sparunde hjemme. Den er laget i myk, absorberende bomull og har en avslappet passform med lommer. Lukkes med belte rundt livet.