Om oss

Ting er en norsk gave- og interiørkjede som ønsker å inspirere og gjøre det enkelt å finne aktuelle design- og kvalitetsprodukter både til deg selv og andre. Vi ønsker rett og slett å tilføre litt mer glede i hverdagen ved å bidra til å skape unike hjem og gode opplevelser. 

HISTORIE

Vår historie strekker seg helt tilbake til 1947 og en driftig dame kalt Audhild Viken. Hennes motto var "du veit ikkje kva du greier før du prøver, og det er utruleg kva du greier om du vil". Audhild etablerte bedriften Audhild Vikens Vevstove, som i dag spesialiserer seg på tradisjonelt norsk håndverk og suvenirer. Etterhvert overtok sønnen til Audhild, Hallvard, bedriften. 

Ting ble etablert i 1999 av brødrene Harald og Audun Viken, Audhilds barnebarn. Brødrene ønsket å skape en annerledes gave- og interiørbutikk, med fokus på å spre glede. Dette er grunnen til at du alltid vil kunne finne morsomme og litt rare produkter hos oss - ting som gjør seg godt som gave til deg selv eller andre og som garantert får frem smilet.  

Ting er i dag et moderne butikkkonsept som satser spesielt på individuelle ting og et variert vareutvalg. Hos oss finner du et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger! Vi fører kjente designmerkevarer og har spesielt fokus på å forhandle norske og skandinaviske designprodukter. Vi tilbyr produkter i en rekke ulike prisklasser slik at du enkelt kan finne det du trenger - uansett anledning! 

BUTIKKER

Ting er etablert med fem butikker spredt rundt om kring i Norge. Du finner Ting-butikker i Bergen, Trondheim og Kristiansand, samt på Oslo Lufthavn Gardermoen. For adresse, telefonnummer og åpningstid for de ulike butikkene, se butikkoversikt

Hjertelig velkommen til oss!

-gjør noen glad!